Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Hur ska man Förvara Tobaksfritt Snus? [Nikotinpåsar Förvaring]

Swenico nikotinpåsar

När det kommer till förvaring har nikotinpåsar en stor fördel framför traditionellt tobakssnus: förvaringen.

Tobakssnus är en färskvara och har därför förhållandevis kort hållbarhetstid och måste förvaras på rätt sätt för att hålla så länge som möjligt. Tobakssnus rekommenderas att förvaras i kylskåp för bästa hållbarhetstid. Förvaras inte tobakssnus i kylskåp tenderar snuset att bli torrt och dåligt över tid.

Men för nikotinpåsar – tobaksfritt snus är förvaringsbehoven helt andra.

Tobaksfritt snus är inte en färskvara eftersom att den inte innehåller tobak. Istället använder nikotinpåsar växtfibrer. En del är fuktade, andra är helt torra.

Resultatet av detta är en betydligt längre hållbarhet än tobakssnus och att du kan förvara tobaksfritt snus precis som du vill.

Tobaksfritt snus behöver inte förvaras i kylskåp utan kan förvaras som du behagar. Du kan helt enkelt förvara dina dosor där du har plats och möjlighet utan att behöva oroa dig att kvalitén försämras. Med tobakssnus kan det bli problematiskt om du har många dosor hemma då de kan ta upp en stor del av ditt kylskåp vilket begränsar utrymmet för mat.

Velo säger följande:

Till skillnad från traditionellt snus så behöver inte nikotinpåsar förvaras i kylskåp – tack vare att portionerna inte innehåller tobak. Så ta med dig dina nikotinpåsar när du vill och oroa dig inte över förvaringen.

Nikotinpåsar en hållbarhet på cirka 12 månader och kommer att kunna brukas efter detta. Det ända som kommer hända över tid är att de kommer tappa sin smak något. Och om det är en något fuktat nikotinpåse kan den bli något torrare – något som inte är något större bekymmer.

Tobakssnus däremot, kommer att förändras i smak och bli väldigt torrt vilket gör att de inte blir behagligt att bruka. Har tobakssnus förvarats felaktigt och för länge kan du därför behöva slänga det.

Eftersom att tobaksfritt snus inte behöver förvaras i kylskåp behöver du inte heller oroa dig över hur dosan förvaras när du bär den med dig. Det är till exempel inga problem att bära dosan fickan under en varm sommardag eller att lämna den utomhus i värmen när du är utomlands i ett varmt klimat. Ta helt enkelt med dig dosan var du vill, när du vill. 

SHARE

Lämna ett svar