Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Hur Många Nikotinpåsar kan du Använda Samtidigt?

Swenico nikotinpåsar

Ibland blir suget på att använda fler än bara en nikotinpåse under läppen samtidigt någonting som lockar. En vanlig fundering eller fråga kan därför vara hur många nikotinpåsar som går att använda samtidigt, och ifall det är farligt att använda fler än en nikotinpåse under läppen.

En nikotinkick är någonting som alla blir påverkade av efter ett visst intag av nikotin. Vart gränsen går är högst individuell och är bland annat anledning till varför de olika nikotinpåstillverkarna erbjuder olika nikotinpåsar i olika styrkor. Vad styrkorna innebär kan du läsa mer om här. Vad som egentligen händer när fler än en nikotinpåse används under läppen är att nikotinintaget blir större. En del mer erfarna snusare kan därför efter ett tag behöva stapla två, eller ibland flera, nikotinpåsar under läppen för att få en nikotinkick.

Om du till vardags använder en nikotinpåse som är medelstark och är ute efter att få en högre dos av nikotin är det därför oftast vanligast att bryta av med en starkare nikotinpåse med en högre styrka. Men det kan förstås vara smidigt och kanske den enda möjliga lösningen att stapla två eller flera nikotinpåsar av den sort du oftast använder på varandra just där och då.

Dubbeldäckaren


I regel brukar det sägas att en nikotinpåse på vardera sida om läppen är det som bör användas. Detta har egentligen med att göra att det är bekvämaste sättet att fördela nikotinpåsarna i munnen ifall fler än en används samtidigt. En annan vanlig metod är annars att stapla två stycken på varandra, så att nikotinpåsen blir dubbelt så hög, och därefter placera under läppen.

Quadruppelmackan


För att dra någon sorts gräns, men som egentligen förstås inte existerar, är annars en möjlig lösning att stapla två stcken nikotinpåsar på varandra, för att sedan placeras på vardera sida under läppen. Detta gör alltså att totalt fyra stycken nikotinpåsar brukas samtidigt.

Är det farligt att använda fler än en nikotinpåse samtidigt?

Det korta svaret är att det inte är farligt, men kan upplevas obehagligt. Ifall du är van med ett visst intag av nikotin per användning, och sedan dubblar intaget eller till och med mer, kan nikotinkicken vara starkare än den du vanligtvis är van med. Som du säkert tidigare har upplevt är nikotinkicken oftast någonting som är väldigt kortvarigt, och kan ibland skapa en kittlande känsla i kroppen. Ifall kicken därför är starkare än vad du vanligtvis är van med, kan det därför känns lite obehagligt, men är ingenting som är farligt.
Vi på Swenico rekommenderar däremot att en nikotinpåse används under läppen i taget, och inte fler än så. Oerfarna nikotinanvändare bör använda nikotinpåsar med en svagare styrka initialt, för att senare trappa upp i styrka om behovet finns.

SHARE

Lämna ett svar