Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Fördelar med att köpa Nikotinpåsar Online – Nikotinpåsar på Nätet

Swenico nikotinpåsar

Nikotinpåsar har växt enormt i popularitet under de senaste åren. Nikotinpåsar, även känt som all white, vitt snus, tobaksfritt snus, och mycket annat, har endast funnits på marknaden i ett par år men är tekniskt sett en produktutveckling av tobakssnus som har en månghundraårig historia.

Många anser att nikotinpåsar har flera fördelar framför klassiskt tobakssnus, däribland att det upplevs fräschare och inte missfärgar tänderna och därav väljer att gå över från tobakssnus. Andra byter ut andra farligare nikotinvanor som rökning mot just nikotinpåsar.

Det finns flera sätt att köpa nikotinpåsar på men något som blir allt mer populärt är att handla nikotinpåsar online. Antalet av användare som väljer att köpa nikotinpåsar online har ökat dramatiskt och naturligtvis finns det flera bra anledningar till detta.

Billigare

Den viktigaste anledningen till att många väljer att handla nikotinpåsar är att det är billigare. Oftast avsevärt billigare. Att handla nikotinpåsar i kiosker och mindre butiker tenderar att vara absolut dyrast och en dosa kan kosta så mycket som 50% mer! Oftast brukar priserna i många kiosker och fysiska butiker ligga 15-40% högre än när du handlar online beroende på vilken butik du handlar ifrån.

Med andra ord kan du får betydligt mer nikotinpåsar för pengarna när du handlar nikotinpåsar online. Detta är en bra anledning till att börja handla nikotinpåsar på nätet istället. Även om det kanske inte upplevs så dyrt att handla från din lokala kiosk när du bara handlar en dosa om gången men om du handlar en dosa gång på gång blir det snabbt mycket pengar. Att välja att handla online är det bästa sättet att få ner dina kostnader för nikotinpåsar och få pengar över till annat.

Smidigare

Om man brukar andra sina nikotinpåsar i butik brukar de flesta endast köpa en eller två dosor åt gången. Detta innebär att det kan bli många köp och du måste varje gång springa till kiosken och butiken för att handla en dosa.

Även om du givetvis kan handla ett större antal dosor i butiken är det inte alltid praktiskt att springa runt med massa dosor om du dessutom har fler ärenden under dagen och inte vill bära runt massor av dosor.

Att göra större köp av nikotinpåsar åt gången online är därför ett betydligt smidigare alternativ. När du handlar nikotinpåsar online kan du köpa hem ett större antal dosor som räcker länge så att du slipper springa till butiken och köa för att köpa dina nikotinpåsar. Eftersom att du enkelt kan köpa ett större antal kan du ha ett förråd som räcker i veckor eller till och med månader och inte konstant behöva tänka på att du snart har slut.

Spara tid

För att fortsätta på tråden ovan är det inte bara smidigare att handla dina nikotinpåsar online men det spar också tid. Säg att du förbrukar tre dosor i veckan. Det blir 12 dosor som måste inhandlas. Om du har för vana att endast köpa en dosa varje gång du handlar (vilket många har) innebär det att du måste springa till butiken 12 gånger varje månad bara för att handla dina nikotinpåsar.

Lägg till köer, krånglande kortautomater, och trängsel så kan dessa 12 besök snabbt bli flera timmar varje månad som du spenderar på att handla nikotinpåsar.

Genom att handla nikotinpåsar online kan du med detta sagt spara massor av tid genom att enkelt klicka hem nikotinpåsar. Att beställa tar bara någon minut. När man handlar nikotinpåsar online brukar många dessutom handla ett större antal dosor åt gången som räcker längre. Detta gör att du bara behöver spendera någon minut varje månad för att handla nikotinpåsar istället för att spendera timmar.

Större sortiment

De flesta butiker har sällan ett komplett sortiment av nikotinpåsar att välja mellan. Utbuden kan variera rejält och vissa butiker kanske bara har ett fåtal sorter att välja mellan. Det finns få saker som gör en så besviken som när man är riktigt sugen på en viss nikotinpåse och har besämt sig vilken man ska köpa, bara för att få tänka om och nöja sig med det som finns när man ser att den man faktiskt vill ha inte finns.

När du handlar nikotinpåsar på nätet har du alltid ett stort utbud av nikotinpåsar och ofta ett komplett utbud med alla nikotinpåsar som finns på marknaden. Detta gör att du alltid kan hitta den nikotinpåse som du vill ha, men också upptäcka nya spännande sorter som du aldrig har sett i butiken förut. Kanske upptäcker du en helt ny nikotinpåse som blir din nya favorit.

Handla i lugn och ro

Det är alltid en viss stress när man handlar i butiken. Man har begränsad tid att välja och när man står i kassan med kö bakom sig och försöker titta vad som finns kan det sluta med att man bara tar en dosa som låter bra.

När du handlar nikotinpåsar online slipper du stressen och kan istället handla i sin takt i lugn och ro. Du får en god överblick över alla nikotinpåsar som du har att välja mellan och kan utforska spännande sorter utan någon som helst tidsbegränsning. Stress är ofta det sista som man behöver mer av i sitt liv och genom att i lugn och ro, bekvämt från din soffa handla dina nikotinpåsar kan du undvika det när du handlar nikotinpåsar.

Upptäck nya sorter

En fantastisk fördel med att handla nikotinpåsar online är att du kan upptäcka nya spännande sorter. Som nämnt digrare har butiker sällan ett fullsortiment och ofta har många butiker ett minst sagt begränsat utbud av nikotinpåsar. 

När man handlar i butik tenderar man oftast att handla den nikotinpåse man oftast använder. Detta för att det kan vara svårt att se vilka nikotinpåsar som butiken har och du kan även vara begränsad med tid och därför inte noga hinner titta vad du har att välja mellan.

Butiker för nikotinpåsar online har dessutom oftast de senaste nikotinpåsarna så fort de släpps på marknaden. Detta gör att du tidigt kan upptäcka nyheter och nya spännande produkter.

Detaljerad produktinformation

En annan fördel med att handla nikotinpåsar online är det faktum att du kan få mer information om nikotinpåsarna. När du handlar i butik är informationen du har om produkterna ytterst begränsad. Online däremot, kan du läsa detaljerad information om produkten. Istället för att du till exempel enbart ser nikotinstyrkan på en skala ett till fyra när du handlar i butik, kan du online läsa om den exakta nikotinhalten.

Detta är framförallt viktigt när det kommer till smaker. Ibland är informationen om smak ganska begränsad när du handlar i butik men online har du alltid en detaljerad beskrivning om smak så att du kan avgöra om det låter som att det är någonting som passar dig.

SHARE

Lämna ett svar