Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Vilken är den starkaste Zyn?

Vilken är den starkaste Zyn?

Zyn är ett av de ledande märkena av nikotinpåsar på marknaden idag. Det är också ett av de äldsta märkena av nikotinpåsar.

Zyn lanserades först i USA omkring 2015 och lanserades senare i resten av världen i december 2016. Zyn tillverkas av Swedish Match, den största tillverkaren av Swedish Tobacco Snus i världen. Som sagt, svensk match har en lång historia av att göra orala nikotinpåsar och kunde därför skapa en exceptionellt högkvalitativ produkt tack vare dess kunskap i detta utrymme.

Efter den globala lanseringen av Zyn i december 2016 såldes Zyn redan i cirka 4 000 butiker i elva stater i USA, vilket är ett bevis på varumärkets tidiga framgång. Sedan dess har Zyn utvecklats mycket och varumärket växer bara starkare varje år. I själva verket är Zyn överlägset företaget med den största marknadsandelen i USA – och det är också mycket populärt globalt.

Efter den globala lanseringen av Zyn sa Michaela Bergström, varumärkeschef för Zyn på Swedish Match följande:

”Zyn har mottagits väl i USA och vi vill nu göra en begränsad lansering och se hur denna produkt tas emot av våra konsumenter på den svenska marknaden. Zyn kompletterar vårt Snus-sortiment och erbjuder en produkt för vuxna som letar efter ett alternativ till de produkter som för närvarande är på nikotinmarknaden, såsom e-cigaretter eller traditionellt snus med tobaksinnehåll ”

Den goda nyheten är att Zyn under åren har konsekvent expanderat och förbättrat sitt erbjudande när populariteten har vuxit och tävlingen har blivit tuffare. De två huvudområdena där nikotinpåsar varierar är smak och nikotinstyrka. Men med det växande produktsortimentet kan det vara svårt att hålla reda på alla erbjudanden från varje varumärke.

Detta leder oss till det viktigaste fokuset i denna artikel: Vilken är den starkaste Zyn? Det vill säga, vilket är Zyn med den högsta nikotinstyrkan?

Vilken är den starkaste Zyn?

De flesta nikotinpåse -varumärken, inklusive Zyn, erbjuder ett brett urval av nikotinstyrkor för att tillgodose alla preferenser. Nikotinstyrkorna kan variera mellan tillverkare. Till exempel fokuserar vissa märken på att göra exceptionellt starka påsar medan andra märken fokuserar mer på smak och måttliga nikotinstyrkor som tillgodoser en bredare publik.

När det gäller nikotinstyrkor är Zyn någonstans däremellan. Mer etablerade tillverkare anser att det är något oetiskt och varumärkesskadande för att göra nikotinpåsar med exceptionellt höga nikotinstyrkor eftersom det inte är särskilt bra för dig och kan orsaka nikotinförgiftning (i värsta fall). Som sagt, Zyn sitter någonstans däremellan genom att erbjuda låga, normala och starka nikotinstyrkor – men inte exceptionellt starka.

Zyn använder följande kategorier för nikotinstyrkor:

Låg

Vanligt

Stark

Extra stark

Super stark

Det är viktigt att påpeka att nikotinstyrka inte är detsamma som nikotinupplevelse. Till exempel kan en stark nikotinpåse känna sig lika stark som en normalstyrka nikotinpåse på grund av flera olika faktorer.

Till exempel tenderar fuktiga påsar att skapa en snabbare nikotinfrisättning som gör den upplevda nikotinupplevelsen starkare än för en torr påse som släpper nikotin långsammare. Dessutom kan smak- och pH -nivåer påverka upplevelsens intensitet.

Men om vi kommer att fokusera på nikotininnehåll är Zyn -nikotinpåsarna med den högsta nikotinstyrkan:

Zyn Slim Strong: 9 mg nikotin per påse

Zyn Mini Dry Super Strong: 9 mg nikotin per påse

Zyn cool mini torr extra stark: 6 m nikotin per påse

Därför är det korta svaret på frågan att den starkaste Zyn innehåller 9 mg nikotin per påse. Observera att Zyn Slim ”Strong” har samma nikotininnehåll som Zyn Mini Dry Super Strong ”. Som sagt, varumärket använder olika termer för smala och mini torr.

SHARE

Lämna ett svar