Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Tips för att Välja Nikotinpåsar- Vad du bör Tänka på

Swenico nikotinpåsar

Som du har märkt finns nikotinpåsar i ett stort utbud av olika varianter. Det stora utbudet är otroligt positivt eftersom att det gör det möjligt för fler att hitta just den nikotinpåsen som passar dem allra mest.

Men även om det är en fördel med det stora utbudet av olika nikotinpåsar kan det också göra det svårare att veta vilken man ska välja. Var ska man börja och vad bör du tänka på när du ska försöka hitta den nikotinpåse som passar din smak och preferens allra bäst?

Låt oss gå igenom de viktigaste sakerna du bör överväga.

Nikotinstyrka

När du väljer nikotinpåse är en av de viktigaste faktorerna du bör överväga nikotinstyrkan. Denna kommer direkt att påverka din helhetsupplevelse till det bättre eller sämre.

Om du är en van nikotinanvändare kan du välja en starkare nikotinstyrka. Om du väljer en för svag nikotinhalt finns det risk att du inte känner någon som helst nikotineffekt från prillan som du stoppar in. Detta beror på att kroppen bygger upp en viss tolerans för nikotin när du använder det.

Omvänt kan även en alltför hög nikotinstyrka också påverka din upplevelse. Om du inte är så van vid nikotin och väljer en för stark nikotinstyrka finns det risk att du känner dig yr och illamående.

Nikotinstyrkan brukar oftast presenteras på en skalla av ett till fyra eller ett till fem. Ett är low och två anses normal. Om du är ovan med nikotin bör du välja någon av dessa styrkor.

Om du däremot är en van nikotinanvändare kan du välja mellan 2 och fem beroende på hur van du är. 

Om du är osäker är dock vår rekommendation att du väljer en nikotinstyrka som är lite lägre för att sen öka nikotinstyrkan så att du kan hitta den som passar just dig för en maximal nikotinupplevelse.

Format

Nikotinpåsar format

Formatet på nikotinpåsen är någonting du också bör överväga. De vanligaste formaten på nikotinpåsar är slim (en avlång, långsmal) nikotinpåsar som är designade för maximal komfort och en ideal passform.

Mini-formatet är det minsta formatet och är utvecklade för att vara väldigt diskreta både för dig själv och för omgivningen. Tack vare deras mindre format är de speciellt passande när du vill vara diskret med ditt användande av nikotinpåsar och inte ha en bulle vid läppen som tydligt syns.

Eftersom att slim är det vanligaste alternativet är det också detta som de flesta börjar med. Däremot skulle vi rekommendera någon som aldrig använd snus eller nikotinpåsar tidigare att börja med mini på grund av att de kan sitta mer bekvämt för de som är ovana. Om du sedan känner att du skulle vilja ha lite mer fyllighet och en större känsla under läppen kan du gå över till att använda slim-formatet.

För någon som är van med snus och nikotinpåsar kan man börja med slim-formatet, men även växla med mini-formatet för de tillfällen då man vill vara extra diskret.

Utöver slim och mini finns det även andra format som är lite ovanligasre. Du kan referera till bilden ovan för att avgöra vilket format på prilla som du tror skulle passa dig allra bäst.

Smakpreferenser

Nikotinpåsar finns i en oändlig mängd smaker och nya smaker fortsätter att lanseras konsekvent. Detta är goda nyheter för alla nikotinpåse-älskare eftersom att betyder att det finns massor att utforska.

Här finns det inget rätt eller fel när det kommer till att välja smak eftersom att alla har olika preferenser. Det kan dock vara bra att fråga dig själv vilka typer av smaker du tycker om så att du kan reducera antalet val som du står inför.

Gillar du smaken av frukt? Då kanske nikotinpåsar med smaker såsom äpple, bär, citrus, eller persika skulle passa dig?

Föredrar du fräschheten och kyligheten från mint? Då kanske mint eller spearmint skulle passa dig? Olika typer av mint ärde absolut vanligaste och mest populära smakerna för nikotinpåsar så för många är detta en bra startpunkt.

Om du vill ha någonting mer unikt och en helt annorlunda smakupplevelse kanske tanken av smaken av kaffe, hallon lakrits, eller iste passar dig?

Till en början kan du definiera vilka typer av saker du helst skulle föredra men utöver detta kan du endast testa för att hitta din favorit.

Torr eller fuktig?

Majoriteten av nikotinpåsar är utvecklade för att rinna minimalt. Detta kokar ner till preferens eftersom att många gillar rinnet som bidrar till en ökad smakupplevelse samtidigt som andra ogillar det.

Majoriteten av nikotinpåsar på marknaden kommer med ett fuktigt innehåll och en torr påse. För de som föredrar mindre rinn finns det dock nikotinpåsar som är helt torra, även kända som ”dry”.

Om du ogillar rinn bör du titta på fukthalten på prillan för att avgöra hur fuktig den är. Det omvända gäller naturligtvis även om du tycker om rinn och vill ha en nikotinpåse som rinner lite mer.

Testa och upptäck din favorit!

Det fantastiska med att det finns så många olika smaker på nikotinpåsar är att det finns mycket att testa och uppleva. Du kan aldrig veta vilken din favorit är förens du har testat ett stort antal nikotinpåsar.

För att hitta din absoluta favorit är det enda sättet att testa ett stort antal nikotinpåsar för att hitta din favorit. Som tur är finns olika smaker ofta i flera olika versioner när det kommer till format och nikotinstyrka. Hittar du därför en smak som du gillar finns det därför en god chans att du också kan hitta den i ett större eller mindre format, eller med högre eller lägre nikotinstyrka som du kan byta till för att hitta den perfekta prillan. Det finns inget rätt och fel utan det viktigaste är din egna helhetsupplevelse.

SHARE

Lämna ett svar