Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Vilka är de Populäraste Nikotinpåsarna? [Lista & Guide]

SWENICO Nikotinpåsar

Populariteten av nikotinpåsar – tobaksfritt snus, har växt enormt i popularitet under de senaste åren. Nikotinpåsar är en relativt ny produkt till marknaden som bara funnits i ett par år jämför med traditionellt tobakssnus som har funnits i flera hundra år. Trots detta har populariteten för nikotinpåsar växt så mycket att några av de mest populära snussorterna på vissa ställen faktiskt är nikotinpåsar och inte tobakssnus. Enligt snusjournalen gjorde nikotinpåsar sitt genomslag i Sverige under 2017 respektive 2018 och har sedan dess haft en fortsatt kraftig tillväxt. Antalet sålda dosor av nikotinpåsar ökade med 88 procent under 2021.

Detta kan naturligtvis förklaras av de många fördelarna som nikotinpåsar erbjuder varav några är följande:

  • Missfärgar inte tänderna
  • Upplevs fräschare
  • Finns i ett bredare urval av smaker
  • Innehåller ingen tobak
  • Smakar inte tobak

Samt en mängd andra fördelar som vi har gått igenom i detalj i denna artikel.

I takt med att användningen av nikotinpåsar har ökar har utbudet av nikotinpåsar gjort detsamma. När nikotinpåsar var en ny produkt på marknaden fanns det endast ett fåtal varumärken och ett fåtal olika smaker att välja mellan. Idag har detta växt till att bli ett utbud av nikotinpåsar i en oändlig mängd olika smaker, nikotinstyrkor, och format. Detta är goda nyheter för alla snusare eftersom att det gör det lättare att hitta den nikotinpåse som passar just dina behov och preferenser bäst.

Men vilka är de populäraste nikotinpåsarna på marknaden? Det tittar vi närmare på i denna artikel. Notera att nikotinpåsarna är listade utan inbördes ordning. Detta för att de populäraste nikotinpåsarna kan variera beroende på en rad olika faktorer. Några av dessa faktorer är följande:

Tid på året

Tiden på året kan faktiskt påverka typen av nikotinpåsar som folk föredrar. Det är inte konstigt att vissa har en preferens för somriga och fräscha smaker såsom citrus och frukt under sommaren men vill ha något som är mer anpassat för vintermånaderna under vintern. Med det sagt kan populariteten av olika nikotinpåsar variera något beroende på säsong.

Var man tittar

Naturligtvis kommer populariteten av nikotinpåsar att variera beroende på var man tittar. Olika typer av kunder har olika köpbeteenden vilket påverkar var olika sorter är mest populära. En kundgrupp kanske är mer benägen att handla online än andra vilket gör att vissa sorter är mer överrepresenterade i onlinehandeln i den fysiska. Vidare kanske storstäder som är mer tätbefolkade generellt har en preferens vissa specifika sorter, vilket gör att de blir mer populära på grund av den högre befolkningen. Men ute i landet kanske just den sorten inte alls är en toppsäljare.

Eventuella nyheter

När nyheter släpps är många nyfikna på att testa och uppleva dessa. Det är spännande med nya sorter och många passar på att köpa dessa nyheter för att testa om de kanske blir deras nya favorit.

Av denna anledning kan nyheter under en tid vara de mest sålda nikotinpåsarna men när ”nyhetsstämpeln” har lagt sig och alla som var nyfikna på den har testat kan populariteten av den minska. Nyheter har en tendens att vara mest populära i början precis när de lanseras, vilket gäller det mesta och inte bara nikotinpåsar.

Olika limiterade upplagor

Vissa tillverkare lanserar ibland så kallade ”limited editions” eller limiterade upplagor. Detta är sorter som endast finns på marknaden under en begränsad tid eller i ett begränsat antal.

När det kommer till begränsade upplagor är det ännu mer tidskritiskt än med nyheter som är här för att stanna. Av denna anledning kan dessa under en tid vara toppsäljare, vilket kan förklara varför de är de mest populära, oavsett om marknaden tycker att det är den bästa och godaste sorten.

Exempel på detta är till exempel VELO Tomorrowland Limited Edition och Velo Wild Lavender Summer Edition 2022.

Populäraste nikotinpåsarna


VOLT Frosted Apple Extra Strong

VOLT Frosted Apple har en frisk smak av gröna äpplen kombinerad med en kylande smak av mint och en ton av vanilj. För de som föredrar ett svagare alternativ finns Volt Frosted Apple även i nikotinstyrka 3, strong. VOLT frosted apple har en väldigt fräsch och uppfriskande smak med en viss syrlighet som man kan uppleva från krispiga gröna äpplen. Med andra ord är det lätt att förstå varför denna nikotinpåse är så populär.

VOLT Zesty Citrus Extra Strong

VOLT zesty citrus smakar precis som det låter – citrus.  Den har tydliga inslag av citron och lime med inslag av citrusskal. Om du gillar en nikotinpåse med en frisk och fruktig smak, då är denna någonting för dig.

Zesty citrus är en fräsch och uppfriskande smak som varken är för söt eller för sur. Den har en riktigt bra balans och är en smak som man inte tröttnar på.

ZYN Mini Black Cherry 3mg

ZYN Mini har länge varit ett populärt val för den diskreta snusaren. Dessutom kommer ZYN mini i dry-utförande vilket innebär att de i princip är helt torra och därmed rinner minimalt. ZYN mini black cherry har en smak av svarta körsbär. Utöver körsbär har du dessutom inslag av skogsbär och vanilj.

Två recensioner från användare av denna nikotinpåse säger följande: ”gillar du körsbär så lär du inte bli besviken!”, ”Otroligt torra prillor med god smak. Inte för söt”

ZYN Mini Black Cherry 6mg

För de som tycker om smaken av körsbär men föredrar ett starkare alternativ är ZYN black cherry ett bra val. Denna nikotinpåse kommer med en styrka på 6mg. Den har en fräsch smak av svarta körsbär med toner av skogsbär och vanilj men utan att vara för söt.

ZYN Mini Gold 3mg

ZYN Mini gold har en nikotinstyrka på 3mg och kommer i ZYNs mini-format. Det är ett format som är väldigt diskret och rinner minimalt. ZYN mini gold har smak av tobak och inslag av torkad frukt, trä, och karamell. Den är inspirerad av tobak och Swedish Match beskriver smaken som ”en rund karaktär med smak av lufttorkade blad och inslag av ceder” Många tobakssnusare har gått över till att använda nikotinpåsar på grund av ett antal anledningar, varav att ha ett tobaksfritt alternativ är ett av dem. Men detta betyder inte att du behöver ge upp smaken av tobak. Smaken är inte en skarp och kraftig tobakssmak utan snarare en underliggande ton av tobak som inte på något sätt ta över. Förvänta dig inte smaken av en klassisk tobaksprilla, men de underliggande tonerna kommer definitivt att hinta om smaken av tobak.

ZYN mini Gold finns även i det starkare alternativet strong med en nikotinhalt på 6mg.

VOLT Pearls Twisted Berry

VOLT lanserade under 2022 en innovativ nikotinpåse som kallas pearls technology. Detta innebär att innehållet inte kommer i form av ett pulver utan små pärlor. Detta ger en helt unik upplevelse under läppen och möjliggör bättre passform. Vidare är smaken och nikotinet utanpå pärlorna vilket skapar en snabbare smak-och nikotinrelease. Samtliga Pearls nikotinpåsar har blivit mycket populära men den mest populära är VOLT Pearls Twisted Berry. Denna nikotinpåse har en smak av jordgubbar med kylande twist, eller som Swedish Match beskriver det, ”en smak av röda bär och vanilj”. Den har en bra balans mellan sötheten från solmogna bär och kyligheten från mint.

Några av recensionerna av VOLT pearls twisted berry säger följande:
”Helt underbar smak och känns roligt under läppen med små kulor, smaken sitter i länge och rinnigheten är pytteliten.”
”God smak!”

VELO Ice Cool Mint

Velo är ett av de mest populära varumärkena på marknaden för nikotinpåsar. Och Velo Ice Cool Mint är deras absolut mest populära alternativ. VELO som varumärke är ett av de första på marknaden av nikotinpåsar och har därför lyckats etablera sig som ett av de mest populära varumärkena. Velo Ice Cool Mint (Känt som Lyft Ice Cool Mint innan namnbytet) är en av de mest ikoniska nikotinpåsarna med mintsmak.

Den har en fräsch och intensiv smak av mint som ger en uppfriskande känsla med söta undertoner. För de som gillar mintsmak för nikotinpåsar är detta en klassiker som aldrig kan gå fel.

SHARE

Lämna ett svar