Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

On! Nikotinpåsar – Allt du bör Veta!

ON! nikotinpåsar

Nikotinpåsar växer snabbt i popularitet och för att möta den stora efterfrågan har utbudet och varumärken växt i snabb takt.

När nikotinpåsar var en relativt ny produkt från och med 2015 och några år framåt var utbudet av nikotinpåsar på marknaden begränsad. Det fanns endast ett fåtal tillverkare och det fanns relativt lite att välja på.

Men utbudet har växt snabbt till att nu erbjuda en oändlig mängd olika nikotinpåsar från många olika tillverkare i alla olika smaker och format.

Nikotinpåsar, även känt som helvitt snus, vitt snus, tobaksfritt snus, eller all-white är en oral nikotinprodukt som kan beskrivas som en produktutveckling av det klassiska tobakssnuset. Nikotinpåsar liknar tobakssnus på många sätt och används på exakt samma sätt men den stora skillnaden är att nikotinpåsar inte innehåller någon tobak.

Några av fördelarna som användare upplever med nikotinpåsar framför tobakssnus inkluderar:

  • Missfärgar inte tänderna
  • Finns i många olika smaker
  • Innehåller inte tobak
  • Upplevs fräschare

Idag finns det ett stort utbud av varumärken på marknaden för nikotinpåsar och ett av de mest populära är On!. Detta varumärke är förhållandevis nytt på marknaden för nikotinpåsar men har snabbt växt till att bli ett av de mest populära, framförallt bland kvinnor.

Är du nyfiken på att lära dig mer om On! Nikotinpåsar har du kommit rätt. I denna artikel titta vi närmare på On!

Om On! nikotinpåsar: bakgrund och historia

On! tillverkas av Helix Sweden AB. Altria är ett globalt tobaksföretag med en stor grupp av företag som inkluderar Philip Morris, John Middleton; Helix Innovations och Philip Morris Capital Corporation, med flera. Altria Group, Inc. är ett amerikanskt företag och en av världens största tillverkare och marknadsförare av tobak, cigaretter och relaterade produkter. Det är verksamt över hela världen och har sitt huvudkontor i Henrico County, Virginia, strax utanför staden Richmond.

Altrias vision fram till 2030 är att på ett ansvarsfullt sätt leda vuxna rökares övergång till en rökfri framtid. I ett steg i denna riktning köpte Altria upp 80% av Burger Söhne Holding AG i 2019 vilket är bolaget som säljer On! nikotinpåsar. Under December 2020 och april 2021 stängde Altrias dotterbolag transaktionerna för att förvärva de återstående 20 % av den globala on! verksamhet för totalt cirka 250 miljoner dollar.

Med andra ord är Helix Sweden AB ett svenskt bolag som ägs av Altria. Altria bildade ett nytt dotterbolag, Helix Innovations LLC (”Helix”), som efter förvärvet av On! fungerar som moderbolag till Burger Groups dotterbolag som tillverkar och säljer on!

On tillverkar endast helvita nikotinpåsar och finns i ett brett utbud av smaker samt flera nikotinstyrkor. Niktoinpåsarna kännetecknas för att vara torra, helvita, små, och diskreta.

Någonting som många inte vet är att On! tidigare tillverkare snus med tobak under samma varumärke men gick sen över till att göra On! Helt tobaksfritt och endast tillverka tobaksfria nikotinpåsar.

On! nikotinstyrka

On! Nikotinpåsar finns i tre olika nikotinstyrkor: 3mg, 6mg, och 9mg.

On! använder sig av en skala på 1 till 4 som indikeras via ”pluppar” på dosan.

Styrkesystemet för On! representerar följande nikotinmängd:

  • 1: Ingen nikotinpåse i sortimentet
  • 2: 3mg per påse
  • 3: 6mg per påse
  • 4: 9mg per påse

Vad innehåller On! nikotinpåsar?

Ingredienserna för nikotinpåsar på marknaden är relativt lika. De grundläggande och mest centrala ingredienser i nikotinpåsar, och likaså On!s nikotinpåsar är växtfiber, nikotin, och smaksättning/aromer.

Innehållsförteckningen för olika sorter av On! Nikotinpåsar kommer att variera något men framförallt är det smaksättningen och halten av olika ingredienser som varierar, framförallt halten nikotin.

Som ett exempel är innehållsförteckningen för On! Mint följande:

Fyllnadsmedel (E460, E965), surhetsreglerande medel (E500), aromer, fuktighetsbevarande medel (E422), stabiliseringsmedel (E1201), nikotinsalt, sötningsmedel (E950).

On! smaker

On! Finns för närvarande i nio olika smaker och då och då lanseras även nya smaker.

Smakerna som On! erbjuder inkluderar Lemon Berry, Spicy Margarita, Tropical Spice, Berry, Spearmint, Mint, Licorice, Citrus, Coffee.

Som man kan se i deras smakutbud består majoriteten av dem av fräscha alternativ som domineras av olika fruktinspirerade smaker.

Vilka On! smaker finns det?

Lemon Berry

Spicy Margarita

On! Lemon berry har en fräsch smak av citrus med inslag av mörka skogsbär.

Inspirerad av drinken margarita, denna nikotinpåse har en tydlig smak av lime med en touch av hetta och lite sting.

Tropical Spice

Berry

Tropical spice har en smak av tropiska frukter som för sinnet till tropikerna, klarblått vatten, och palmer. Smaken har ett inslag av hetta och sting för en förhöjd smakupplevelse.

On! Berry har en fräsch och fruktig smak av vinbär och björnbär.

Spearmint

Mint

On! Spearmint har en söt och frisk smak av grönmynta.

On! Mint har en fräsch och klassisk mintsmak med kylande effekt.

Licorice

Citrus

Nikotinpåse med en klassisk smak av lakrits.

En tydlig frisk och fräsch smak av citron.

Coffee

Som namnet antyder har On! Coffee en tydlig smak av kaffe.

On! format

On! Nikotinpåsar kommer endast i mini-format vilket gör att de diskret kan användas var som helst och när som helst utan att det syns. Detta kan vara en av förklaringarna till att On! nikotinpåsar är speciellt populära bland kvinnor, som generellt föredrar mini-formatet i högre utsträckning än män.

Samtidigt som många tillverkare erbjuder format brukar de endast ha ett fåtal alternativ i mini-formatet i sitt utbud. On!, däremot, har hela sitt sortiment i mini-format vilket ger stora valmöjligheter för de som vill ha en mini-prilla. Dessutom kan det bli enklare att veta vad man får när man vet att On! endast tillverkar nikotinpåsar i formatet mini.

On! Rekommenderar att deras nikotinpåsar används i upp till 20 minuter. Även om alla tillverkares rekommendationer varierar är en anledning till detta att portionerna kommer i mini-format. Eftersom att mini-formatet används har dessa kortare hållbarhet än slim-formatet.

Hur många prillor är det i en dosa On!?

En dosa On! Nikotinpåsar innehåller 20 prillor.

SHARE

Lämna ett svar