Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

När kan man Använda Nikotinpåsar?

Swenico nikotinpåsar

Nikotinpåsar, även känt som vitt snus, all white snus, nicopods, och mycket annat, är en oral nikotinprodukt som används i överläppen. Nikotinpåsar kommer i form av små påsar innehållande primärt växtfiber, nikotin, och aromer. Nikotinpåsar liknar det klassiska tobakssnuset på många sätt men med den viktiga skillnaden att de inte innehåller någon tobak. All white snus är, som namnet antyder, helt vitt och missfärgar därför inte tänderna underanvändning. Utöver detta finns det flera andra fördelar med nikotinpåsar vilka har gjort att populariteten för denna produkt har växt enormt under de senaste åren.

Men när kan man använda nikotinpåsar?

Det ska vi reda ut i denna artikel.

Varför använder man nikotinpåsar?

Nikotinpåsar används för att på ett smidigt och behagligt sätt leverera nikotin till blodet. Nikotinet ses som ett njutningsmedel och ger en kick som kan hjälpa till att förbättra fokus och ditt välbehag.

När kan man använda nikotinpåsar?

Det korta svaret på den frågan är när som helst!

Nikotinpåsar är en av de smidigaste nikotinprodukterna på marknaden som lätt kan användas närsomhelst, varsomhelst, på ett mycket diskret sätt. Detta är dessutom en viktig anledning till att många som använder andra typer av nikotin-och tobaksprodukter väljer att gå över till nikotinpåsar. Framförallt rökning i olika former är extremt opraktiskt och du är i de flesta fall begränsad till att röka utomhus. Det är många gånger då det är väldigt opraktiskt att behöva gå ut för att röka när du vill ha din nikotinkick. Kanske sittet du i ett möte, ett samtal, i ett väntrum, på en föreläsning, och så vidare.

Det är inte alltid som du har möjlighet att gå ut för att röka när du känner att begäret kommer krypandes. Med nikotinpåsar däremot, har du inte detta problem. När du känner dig sugen tar du enkelt och diskret upp en prilla från dosan och placerar den under läppen. Ingen behöver till och med veta att du använder dem.

På flyget, på möten, och andra begränsade platser

Det finns många tillfällen då du befinner dig på platser då dina möjligheter att använda olika typer av nikotinprodukter såsom att röka vape eller gå ut och röka cigarett är högst begränsade. Ett stort problem som många rökare upplever är när de flyger. Eftersom att rökning är förbjuden på alla flyg måste dessa gå utan sitt nikotin, ibland under många timmar.

Men tack vare nikotinpåsarnas smidighet kan du använda dem även på de mest begränsade platser såsom på flyget, under möten, eller i kollektivtrafiken. Bara att ta upp en nikotinpåse, stoppa den under läppen, och avnjut.

Mini format – när du vill vara extra diskret

Av olika anledningar finns det stunder då du vill vara extra diskret med dina nikotinpåsar. Av självklara anledningar går det inte att vara det med produkter såsom vape eller rökning men med nikotinpåsar behöver ingen veta att du använder dem.

Ett bra alternativ för de stunder då du behöver ara extra diskret är mini-formatet. Dessa prillor kommer i ett mindre format och syns inte när du använder dem. Detta är lämpligt när du till exempel sitter i möte eller håller en föreläsning och inte vill skylta med en stor bulle under läppen fre en stor prilla.

Hur ofta ska man använda nikotinpåsar

Mängden nikotinpåsar som du använder dagligen är högst individuellt. De finns de som enbart använder ett fåtal prillor per dag men det finns också de som konsumerar mer än en dosa per dag. 

Det enkla svaret är att du kan använda nikotinpåsar när du känner för det. Om du får ett sug för en nikotinpåse, ta upp en portion från dosan och stoppa den under läppen.

Det allra viktigaste är att du använder nikotinpåsar som ett sätt som är njutbart. Om du överkonsumerar nikotinpåsar finns det risk att du får i dig mer nikotin än vad kroppen är van vid vilket kan göra dig yr och illamående. Detta har naturligtvis även att göra med nikotinstyrkan som du har på dina nikotinpåsar.

När du bör unvika nikotinpåsar

Det finns tillfällen då det rekommenderas att du inte använder nikotinpåsar. Eftersom att nikotinpåsar innehåller nikotin som påverkar blodcirkulationen och höjer pulsen rekommenderas alla typer av nikotinprodukter inte för individer med någon typ av hjärtproblem såsom oregelbunden hjärtrytm eller kärlkramp. Vidare rekommenderas inte att produkten används under graviditet eller amning.

Nikotinpåsar -aldrig begränsad

Med detta sagt är nikotinpåsar definitivt bland de mest praktiska och smidigaste nikotinprodukterna på marknaden. Det finns i princip inga stunder då du är begränsad och inte kan använda nikotinpåsar. Detta är en av anledningarna till att de har blivit ett så populärt alternativ på marknaden.

På flyget, i kollektivtrafiken, på möten, under föreläsningar. När du än vill helt enkelt.

Framförallt så behöver du inte ändra din livsstil och dina vanor bara för att tillgodose ditt nikotinbehov. Rökare måste avbryta vad än de håller på med för att gå ut och röka vilket i många fall kan vara olämpligt och opassande. Att bara gå ut ur ett möte för att röka är både respektlöst och impopulärt. Med nikotinpåsar kan du enkelt stoppa in en prilla under läppen och fortsätta med vad du än håller på med. Enkelt, smidigt, och effektivt.

Slutsatsen är helt enkelt att man kan använda nikotinpåsar när som helst och var som helst.

SHARE

Lämna ett svar