Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Måste du spotta med ZYN Nikotinpåsar?

Måste du spotta med ZYN Nikotinpåsar?

Nikotinpåsar, även kända som nicopods, helvitt snus och många andra termer, har blivit allt populärare de senaste åren som ett rökfritt alternativ till traditionella tobaksprodukter.

Nikotinpåsar erbjuder ett bekvämt och diskret sätt att njuta av nikotin utan den skadliga effekten av rök och utan tobak.

Eftersom nikotinpåsar är en relativt ny produkt på marknaden (om än en produktutveckling av traditionellt svenskt tobakssnus som har funnits i århundraden) är många nya användare osäkra på vad de är, hur de fungerar och hur du använder dem.

En fråga som många nya användare har är ”måste du spotta med ZYN nikotinpåsar?”.

Det korta svaret på den frågan är nej. Till skillnad från tuggtobak, som är vad de flesta förknippar nikotinpåsar med, behöver du inte spotta med ZYN nikotinpåsar (eller något annat märke för nikotinpåsar för den delen). Även om det finns vissa likheter mellan nikotinpåsar och tuggtobak, finns det också många skillnader. En av de viktigaste skillnaderna är att du inte behöver spotta när du använder dem.

Använda ZYN nikotinpåsar

ZYN nikotinpåsar kommer i små färdigförpackade påsar som placeras under överläppen mot tandköttet i mellan 10 till 50 minuter. Väl framme släpper nikotinpåsen ut nikotin i blodomloppet på ett bekvämt, rökfritt sätt på ett helt diskret sätt.

ZYN nikotinpåsar är gjorda av växtfibrer, smakämnen och nikotin, tillsammans med några ytterligare ingredienser som förbättrar produktens egenskaper. ZYN nikotinpåsar finns i två typer: slimmade och mini dry. ZYN finns i ett brett urval av smaker och nikotinstyrkor för att tillgodose allas smaker och preferenser.

ZYN Slim

ZYN slim kommer i ett så kallat ”slim” format vilket innebär att påsarna har en slimmad, långsträckt design som är det vanligaste formatet på marknaden. ZYN:s smala nikotinpåsar har ett lite fuktigt innehåll och en torr påse. Efter en viss tid kommer påsen att börja droppa, men jämfört med traditionell tuggtobak kommer nikotinpåsar att droppa betydligt mindre. De flesta användare av nikotinpåse sväljer droppet från nikotinpåsen, men om detta är något du vill göra eller inte beror i slutändan på din egen preferens. Oavsett vilket är droppet från ZYN nikotinpåsar väldigt minimalt i jämförelse så det är inte så att du behöver spotta om du inte verkligen ogillar lite dropp.

Eftersom det kan ta lite tid innan nikotinpåsen börjar droppa, tar de flesta användare som inte tycker om droppet helt enkelt ut påsen och kasserar den när den börjar droppa. Om du vill kan du sedan ta en påse till för att fortsätta få nikotineffekten men utan att behöva bry dig om droppet.

Eftersom innehållet i de smala påsarna är något fuktigt kommer dessa påsar att droppa något mer än Mini Dry-formatet. Och detta för oss till nästa punkt.

ZYN mini torr

ZYN mini dry är det andra formatet som erbjuds av ZYN. Dessa påsar, som namnet antyder, kommer i ett litet format som gör dem helt diskreta under läppen. Detta format är lämpligt för dig som vill ha en helt diskret nikotinupplevelse som inte lämnar en utbuktning under läppen.

Som namnet ”mini dry” också antyder är dessa påsar nästan helt torra. De kommer i en torr påse med nästan helt torrt innehåll. Som ett resultat droppar ZYN mini dry minimalt, om alls, vilket gör den till ett lämpligt alternativ om du inte vill ha något dropp alls.

Alla nikotinpåsar kommer så småningom att droppa om du använder dem under tillräckligt lång tid eftersom munnen producerar saliv, men om du inte är ett fan av droppet (även om de flesta nikotinpåsar droppar väldigt minimalt), kan du helt enkelt kassera påsen när det börjar droppa. I allmänhet kan du förvänta dig att kunna använda en påse i minst 15 minuter innan den visar några tecken på dropp.

Kan du svälja saften från ZYN nikotinpåsar?

Det korta svaret på denna fråga är ja. Nikotinpåsar är gjorda så att de har minimalt med dropp. Och droppet som kommer från nikotinpåsar kan sväljas. Men om du inte är ett fan av droppet från nikotinpåsar kan du helt enkelt använda det tills det börjar droppa och sedan slänga det. Ett tips är att även titta på torrare påsar som ZYN mini dry, då de droppar minimalt.

SHARE

Lämna ett svar