Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Hur Påverkar Nikotinpåsar Andedräkten?

Swenico nikotinpåsar

Traditionellt tobakssnus har ett särskilt rykte gällande hur det påverkar andedräkten. Tobaken från snuset tenderar att ge upphov till en försämrad andedräkt, speciellt när man har snusat mycket och en längre tid under en dag.

Men hur är det med nikotinpåsar? Hur påverkar dessa andedräkten?

Tobaken i traditionellt snus kan ge upphov till en unken tobaksandedräkt som är mindre uppskattad av omgivningen men även av snusaren själv många gånger. Det visar sig att nikotinpåsar kan vara lösningen för många snusare som upplever att detta är ett problem.

Nikotinpåsar kan förbättra andedräkten

Till skillnad från tobakssnus och definitivt rökning, kan nikotinpåsar faktiskt förbättra din andedräkt. Nikotinpåsar kommer i en mängd olika smaker och flera av dessa kan vara ideala för att förbättra andedräkten, lite likt en pistill eller tablett. En av de vanligaste och mest populära smakerna bland nikotinpåsar är mint eller pepparmint. Dessa ger en fräsch och uppfriskande smak i munnen vilket också naturligtvis avspeglar sig i din andedräkt. Så istället för att din andedräkt försämras, kan den istället förbättras.

Eftersom att nikotinpåsar nästan uteslutande använder aromer för smaksättningen, och dessutom oftast har fräscha smaker såsom mint eller frukt, kommer detta att ha en positiv effekt på din andedräkt.

Det är inte ovanligt att man får en mindre fräsch andedräkt under dagen vare sig man snusare eller inte. Man äter något eller kanske dricker en kaffe. Och det är inte alltid som man har ett tuggummi till hands eller möjlighet att borsta tänderna under dagen. En nikotinpåse kan då vara lösningen eftersom att användare av nikotinpåsar ofta använder dem under en stor del under dagen. Detta hjälper till att upprätthålla en god andedräkt hela dagen.

Inga bruna tänder

En av de främsta anledningarna till att snusare av tobakssnus går över till att använda nikotinpåsar är att de inte ger upphov till bruna tänder som tobakssnus gör. Nikotinpåsar är vita före, under, och efter användning. Detta innebär att de inte missfärgar tänderna. Detta är ett problem hos tobakssnusare såväl som rökare.

Även om detta inte direkt har med andedräkten att göra så är det någonting som påverkar din munhälsa i helhet. Ett leende är trots allt en av de första sakerna som folk lägger märke till hos dig, inte enbart din andedräkt.

SHARE

Lämna ett svar