Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Har Zyn glasfiber?

Det finns alltid missuppfattningar om saker som ibland aldrig verkar dö. En sådan missuppfattning som vi har sett är påståendet att Zyn -nikotinpåsar innehåller glasfiber.

Men finns det någon sanning i detta uttalande eller är det bara en god gammal missuppfattning? Låt oss titta närmare.

Förstå påståendet om att Zyn innehåller glasfiber

Zyn är idag ett av de mest populära nikotinpåsvarumärkena på marknaden. Det är också ett av de första. Påståendet att Zyn har glasfiber är en missuppfattning som inte bara är relaterad till Zyn utan i huvudsak alla nikotinpåsar.

Det korta svaret är nej, nikotinpåsar innehåller inte glasfiber.

Det är svårt att säga var denna missuppfattning härrör från men en förklaring vi har sett är att syftet med glasfiber är att skapa små snitt i läppen som möjliggör bättre och snabbare absorption av nikotin. Men naturligtvis finns det ingen sanning till detta.

Anledningen till detta är att om Zyn skulle använda glasfiber skulle det negativt påverka användarupplevelsen. Om varje användare fick nedskärningar under läpparna efter att ha använt Zyn, skulle det orsaka problem och klagomål. Dessutom finns det inget behov för Zyn -nikotinpåsar att innehålla glasfiber eftersom nikotinet absorberas snabbt och effektivt ändå.

Du kan misstänka att en av orsakerna till denna missuppfattning är att om du tittar närmare på påsen ser det faktiska locket lite ut som glasfiber ser ut. Som sagt, påsarna som Zyn använder är gjorda av växtfiber och inte glasfiber.

Undersöker Zyns ingredienser

Förutom den faktiska påsen kan det finnas andra ingredienser som missförstås som glasfiber.

Zyn har följande ingrediens:

Nikotinsalt (nikotin bitartratdihydrat)

Stabilisatorer (hydroxipropylcellulosa)

Fyllmedel (mikrokristallin cellulosa, maltitol och arabiska gummi)

pH -justerare (natriumkarbonat och natriumbikarbonat)

Sötningsmedel (acesulfame k)

Om du öppnar en nikotinpåse kanske du märker att den ser ut som innehållet har ”kristaller” i dem som ytterligare kan leda till tron att de innehåller glasfiber. Men som vi har beskrivit från ingredienslistan ovan kan du se att det inte finns någon glasfiber i Zyn eller någon annan nikotinpåse.

SHARE

Lämna ett svar