Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

ACE Nikotinpåsar – Allt du bör Veta!

ACE Nikotinpåsar

Nikotinpåsar, även känt som tobaksfritt snus eller vitt snus växer i popularitet. I takt med att marknaden har växt under de senaste åren har även utbudet gjort det. Det har tillkommit flera nya varumärken och existerande varumärken har fortsatt att bredda och utveckla sitt sortiment med nya smaker och nya sorter.

Ace är ett varumärke som är relativt nytt på marknaden jämfört med flera andra, men samtidigt ett varumärke som har ökat snabbt i popularitet. I denna artikel tar vi en närmare titt på Ace nikotinpåsar, varumärket, och deras utbud.

Om Ace nikotinpåsar: bakgrund och historia

Ace är ett relativt nytt varumärke på marknaden. Ace tillverkas av det danska företaget Ministry of Snus och är ett varumärke som endast fokuserar på tobaksfria nikotinpåsar. Det är även i Danmark som tillverkningen av nikotinpåsarna sker. Ace kallas sina vita nikotinpåsar för ”Ace Superwhite” för att indikera att deras påsar är helvita. Utöver Ace tillverkar även Ministry of Snus nikotinpåsar under varumärket Gritt.

Som varumärke fokuserar Ace på tre huvudpunkter, nämligen en ren smakupplevelse, styrka, och enkelhet. Med renhet menas att Ace fokuserar på rena och kraftfulla smakupplevelser. Med styrka menas att Ace fokuserar på att tillverka nikotinpåsar med högre nikotinhalt och en kraftfull nikotinupplevelse. Och sist men inte minst innebär enkelhet att Ace arbetar för att skapa nikotinpåsar med endast de absolut nödvändigaste ingredienserna.

Vi ska titta närmare på Ace nikotinstyrka längre fram men detta varumärke sticker ut med sin högre nikotinhalt än de flesta andra varumärkena marknaden. Ace fokuserar på att tillverka nikotinpåsar med högre nikotinhalt som passar väl för erfarna användare av nikotinpåsar och för de som söker en kraftfull nikotinupplevelse.

Enligt Ace själva utvecklas och skapas produkter utifrån vad kunder efterfrågar. De lyssnar noga på deras kunders önskemål genom att samla in feedback och idéer och utformar sedan nya produkter utifrån detta. Tack vare detta är Ace ett innovativt företag som ligger i framkant när det kommer till att ge det kunder vill ha.

För att ta sitt ansvar när det kommer till miljön tillverkas samtliga dosor i 100% återvinningsbar plast.

Nikotinpåsarna från Ace håller hög kvalitet, vilket backas upp av den långa erfarenheten som Ministry of Snus har av att tillverka orala nikotinprodukter. Eftersom att snus inte är tillåtet i Danmark tillverkar Ministry of snus tuggtobak utöver nikotinpåsar, som är lagligt i Danmark.

Fokuset för varumärket ligger i att utveckla intensiva smakupplevelser med en kraftig nikotinupplevelse.

Ace nikotinstyrka

Som tidigare nämnt fokuserar Ace på nikotinpåsar med högre nikotinstyrka som ger en kraftfull nikotinupplevelse. Många tillverkare tenderar att tillverka nikotinpåsar med låg eller medel nikotinstyrka, och i vissa fall ett fåtal starkare alternativ. Men Ace fokuserar endast på starka nikotinpåsar med hög styrka.

Den lägsta nikotinstyrkan för Ace nikotinpåsar är 10,4 mg nikotin vilket klassas som extra stark. Ace nikotinpåsar finns med nikotinstyrka upp till 20mg per påse vilket är en nikotinstyrka som är högre än de flesta tillverkarna på marknaden. Dessa starka nikotinpåsar ger en nikotinkick utöver det vanliga och passar främst för erfarna användare.

Ace använder ett system på 1 till 6 för att indikera nikotinstyrkan på dosorna. Det är endast deras starkaste nikotinpåsar som använder skalan 1 till 6 medans resterande produkter i sortimentet använder skalan 1 till 5. Den lägsta graderingen när det kommer till nikotinstyrka är 4 av 5.

Till skillnad från andra tillverkare använder Ace inte andra termer såsom ”extra strong” för att referera till nikotinstyrkan utan förhåller sig endast till sitt graderingssystem på 1 till 6, som visas i form av ”pluppar” på dosan.

Vissa av Aces smaker finns i flera nikotinstyrkor vilket gör det lättare att hitta den styrka som passar dig bäst, om du har hittat en favorit när det kommer till smak. Andra sorter, däremot, finns endast i en nikotinstyrka.

Aces graderingssystem ser ut på följande sätt:

1: ingen i sortimentet
2: ingen i sortimentet
3: ingen I sortimentet
4: 10,4mg per påse
5: 13mg per påse
6: 20mg per påse

Ace använder två namn för sina produkter, Ace och Ace X. Ace X är namnet som används för deras allra starkaste nikotinpåsar, det vill säga med styrka 5 eller 6. De som bara använder namnet Ace har alla en styrka på 4.

Ace säger följande ”Med sin förbättrade releaseprofil och en högre nikotinnivå accelererar Ace X som en slangbella runt solen och skickar dig framåt omedelbart.” Vidare skriver de: ”Du gillar den suveräna smaken. Och du vill ha kicken. Så vi tog vår mest populära smak och fäste raketer till den. Det är dags att se hur långt vi kan gå.”

Vad innehåller Ace nikotinpåsar?

Ingredienserna för samtliga nikotinpåsar på marknaden tenderar att vara relativt lika då det finns ett antal grundingredienser som utgör majoriteten av nikotinpåsarnas innehåll som alla tillverkare använder sig av. Den centrala komponenten är växtfiber och naturligtvis sedan nikotin och olika aromer och smaksättning.

Det som framförallt skiljer sig mellan olika tillverkare är tillverkningsmetoden, vilka smaker man väljer att använda, samt hur mycket av varje ingrediens man väljer att använda, med andra ord proportionerna mellan de olika ingredienserna.

Ingredienserna för samtliga Ace produkter är mer eller mindre densamma, där den största skillnaden är mängden nikotin samt vilken typ av smaksättning man väljer att använda sig av.

Som ett exempel är innehållsförteckningen för Ace Green Lemon följande:

Fiber, vatten, aromer, Erythritol, xylitol, Aromer, Surhetreglerande medel (E500) Förtjockningsmedel (E401), Sötningsmedel (e959), koksalt, konserveringsmedel (E202).

Ace smaker

Ae fokuserar framförallt på klassiska mintsmaker i sitt utbud. Generellt brukar fräscha mintsmaker passa bäst till nikotinpåsar med starkare nikotinhalt och eftersom att det är detta som Ace fokuserar på är det naturligt. Men med det sagt finns det flera andra spännande smaker i Aces utbud. 

Kontrasterna kan vara stora, där vissa nikotinpåsar har en sötare och mildare smak, medan andra har en kraftfull och kylande mintsmak.

När det kommer till minsmaker, som är Aces signatur finns det bland annat cool mint, liquorice mint, extreme cool, och eucalyptus. När det kommer till lite mer fruktiga smaker har Ace bland andra guarana chili boost och green lemon.

Ace Licorice Mint

Ace Cool Mint

En blandning av kraftig mint med lakrits som ger en fräsch upplevelse.

Kylig smak av pepparmynta för en uppfriskande upplevelse.

Ace Eucalyptus

Ace Extreme Cool

En tydlig och fräsch smak av eucalyptus.

En kombinationa av pepparmynta och mint med en kylande effekt.

Ace Green Lemon

Ace X Cosmic Cool Mint Cosmic

En fräsch smak av citrus, med tydliga noter av citron.

En kylande och kraftig smak av pepparmint.

Ace X Cool Mint

Ace X Guarana Chili boost

En kylande och kraftfull mintupplevelse med smak av mint och pepparmint.

En unik smakupplevelse med smak av habanero chili peppar och guarana.

Ace format

Ace nikotinpåsar finns endast i ett format, slim. Till skillnad från många andra tillverkare har de inte både slim och mini-formatet i sitt utbud. Påsarna är inte lika avlånga som vissa andra slim-prillor utan har mer av en normal rektangulär form. Prillorna är kända för att vara luftiga och fylliga vilket ger en skön passform under läppen. Samtidigt, eftersom att de inte är lika långsmala som en del andra slim-prillor är de inte lika diskreta.

Dessutom kommer Ace X i större portionsformat för en kraftigare och mer intensiv smakupplevelse.

Hur många prillor är det i en dosa Ace?

En dosa Ace innehåller 20 prillor/portioner per dosa.

SHARE

Lämna ett svar