Endast stockvis | Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

HIT

Hit nikotinpåsar tillverkas av GN tobacco och är ett märke som erbjuder en nikotinupplevelse utöver det vanliga. Hit nikotinpåsar är tillverkade med en hög nikotinhalt och passar därför främst för erfarna snusare. Utöver den kraftfulla nikotinupplevelse erbjuder Hit en mängd spännande  smaker som ger en intensiv helhetsupplevelse. Om du letar efter en nikotinpåse med hög nikotinhalt och unika smaker, då är Hit det perfekta valet för dig. Några av smakerna som Hit erbjuder är blackberry, apelsin, och Dr. Pepper.

Visar alla 5 resultat

 • HIT Apelsin Slim All White Snus

  HIT Apelsin Slim All White Snus

  363.00kr per stock
 • HIT Blueberry Slim All White Snus

  HIT Blueberry Slim All White Snus

  363.00kr per stock
 • HIT Dr Pepper Slim All White Snus

  HIT Dr Pepper Slim All White Snus

  363.00kr per stock
 • HIT Lemongrass Slim All White Snus

  HIT Lemongrass Slim All White Snus

  363.00kr per stock
 • ICE Lemon Berry Slim Strong All White Snus

  ICE Lemon Berry Slim Strong All White Snus

Nikotinstyrkan ligger på 20mg/g vilket ger dig en tydlig nikotinkick och inte rekommenderas för mindre erfarna användare.

GN Tobacco är ett välkänt varumärke inom segmentet tobaksfria nikotinpåsar och är känt för att producera produkter av högkvalitet. Fabriken finns i Enköping, Sverige och bolaget grundades redan 2004 vilket innebär att man har skaffat sig gedigen kunskap och erfarenhet genom åren. GN Tobacco är även tillverkare av flera andra välkända varumärken såsom Siberia, Oden, och White fox.

Efter deras första lansering av helvita nikotinpåsar, White Fox, valde man att bredda sitt utbud med HIT nikotinpåsar. Deras toppmoderna fabriker gör att absolut toppkvalitet kan upprätthållas för samtliga produkter.

Nikotinstyrka

HIT nikotinpåsar tillverkas med en enda nikotinstyrka vilket är 20mg/g. Detta är inte rekommenderat för nybörjare och kommer att ge även erfarna använder en tydlig nikotineffekt. Nikotinpåsarna är även tillverkade för att ge en snabb och intensiv nikotinupplevelse. Bara några sekunder efter att du har stoppat in en nikotinpåse under läppen kommer du att känna nikotinkicken.

Format

HIT nikotinpåsar tillverkas i ett smalt, slimmat format som möjliggör diskret och bekväm användning. För påsarna använder man ett högkvalitativt material vilket gör dem mjuka och skonsamma mot tandköttet samtidigt som de säkerställer hög komfort.

Swenico nikotinpåsar

HEJ, ROLIGT ATT HA DIG HÄR!

För att upptäcka mer måste du vara minst 18 år.

Jag är under 18 år

Jag är 18 år eller äldre