Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

GRITT

Gritt är ett varumärke av nikotinpåsar som tillverkas av den danska tillverkaren Ministry of snus. Denna tillverkare är främst känd för varumärkena Ace och Ace X.

Gritt är ett ytterligare steg in i marknaden för Ministry of snus och de har på kort tid lyckas bli omåttligt populära på grund av deras unika designer och unika smaker.

Visar alla 3 resultat

Gritt nikotinpåsar kommer med en nikotinstyrka på 16mg/g vilket klassas som ”strong” och är något starkare än normal. Tillsammans med deras kraftfulla smaker erbjuder Gritt nikotinpåsar en intensiv upplevelse. Smakerna är intensiva och fräscha och har en bra balans mellan sälta och sötma.

Nikotinpåsarna är designade i ett superslim-format vilket ger en skön och diskret passform. Dessutom används ett mjukt och lent material för påsarna som är mer skonsamt mot ditt tandkött. Formatet kan man säga är en kombination av mini och slim formatet vilket skapar det bästa av båda världarna av en skön upplevelse samtidigt som påsarna ligger diskret under läppen.

Med sin mångåriga erfarenhet inom nikotinpåsar håller Ministry of snus en mycket hög kvalitet för Gritt nikotinpåsar. Företag är baserat i Svendborg, Danmark.

Innehåll per dosa

Varje dosa Gritt innehåller 20 portioner i superslim-format.