Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Returpolicy

På Swenico.com vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt köp av våra tobaksfria nikotinpåsar. Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning kan du returnera den till oss inom 14 dagar från mottagandet enligt distansavtalslagen. Observera att produkterna måste vara obrutna och inte manipulerade.

För att initiera en retur, vänligen kontakta oss på info@swenico.se med ditt ordernummer och begäran om att returnera. Vårt kundserviceteam kommer att ge dig ett returautorisationsnummer och instruktioner om hur du ska gå tillväga med returen.

Observera att kunden ansvarar för fraktkostnaderna för att returnera produkten till oss om inte returen beror på en defekt i produkten eller ett fel från vår sida. Vi rekommenderar att du använder en spårbar fraktmetod för att säkerställa att produkten returneras till oss på ett säkert sätt.

När vi har mottagit den returnerade produkten och bekräftat att den är i dess originalförpackning och skick, kommer vi att behandla din återbetalning inom 5 arbetsdagar. Återbetalningen kommer att utföras till samma betalningsmetod som användes för det ursprungliga köpet om inget annat avtalats.

Om du har några frågor om vår returpolicy eller behöver hjälp med en retur, tveka inte att kontakta oss på info@swenico.se. Vi hjälper dig gärna!

Felaktiga eller skadade varor

På Swenico.com är vi stolta över kvaliteten på våra produkter, och vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp. Om du mottar en felaktig eller skadad vara ber vi om ursäkt för besväret och uppmanar dig att göra en reklamation så att vi kan rätta till problemet så snabbt som möjligt.

För att göra en reklamation om en felaktig eller skadad vara, vänligen skicka ett e-postmeddelande till oss på info@swenico.se med ditt ordernummer och en beskrivning av problemet. Om möjligt, vänligen bifoga bilder på produkten för att hjälpa oss att bättre förstå problemet.

Vårt kundserviceteam kommer att granska din reklamation och återkomma till dig inom 2 arbetsdagar med instruktioner om hur du ska gå vidare. Om produkten är felaktig, ber vi dig vänligen att skicka en bild som visar problemet, om tillämpligt, eftersom det hjälper oss att utvärdera problemet och förebygga att det händer igen i framtiden.

Vi uppskattar ditt förtroende för oss och tar alla reklamationer på allvar. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på info@swenico.se Vi är engagerade i att ge dig en så bra upplevelse med oss som möjligt!