Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

17 Fördelar med Nikotinpåsar [All-White Snus]

Swenico fördelar med nikotinpåsar

Tobaksfria nikotinpåsar, även kända som nicopods, vitt snus, all-white, eller tobaksfritt snus är en relativt ny produkt och alternativ alternativ till traditionella tobaksprodukter. Dessa påsar är gjorda av växtbaserade material och är designade för att ge användarna en bekväm, diskret och icke-tobaksbaserad metod för att konsumera nikotin. Nikotinpåsar har växt till att bli otroligt populärt och detta är naturligtvis på grund av de många fördelarna som de erbjuder.

Så vilka är fördelarna som tobaksfria nikotinpåsar erbjuder? Låt oss ta en närmare titt.

Fördelar med tobaksfria nikotinpåsar

1. Minskade hälsorisker

En av de största fördelarna med tobaksfria nikotinpåsar är att de anses vara mindre skadliga än traditionella tobaksprodukter. Den värsta och mest skadliga formen av nikotinanvändning är rökning. Men eftersom att nikotinpåsar är helt rökfria elimineras de enorma hälsorisker som är förknippade med rökning. Vidare innehåller nikotinpåsar ingen tobak vilket i vissa studier har visat sig innehålla vissa cancerogena ämnen.

Nikotinpåsar är gjorda av växtbaserade material och innehåller inte tobak eller några andra skadliga ämnen.

2. Bekvämt och diskret

En annan fördel med nikotinpåsar är deras bekvämlighet och diskrethet. Till skillnad från traditionella tobaksprodukter kräver de ingen tändare, askkopp eller andra tillbehör för att använda. De är också kompakta och lätta att bära med sig, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för dem som alltid är på språng.

Swenico Nikotinpåsar

En av de viktigaste fördelarna med nikotinpåsar är att de kan användas när som helst och var som helst tack vare att de är så diskreta. Du stoppar bara en portion under läppen och ingen kommer sedan märka att du använder den. Dessutom är du inte begränsad med var du är. Om du röker måste du hela tiden anpassa dig och gå ut för att kunna röka. Du har inte heller någon möjlighet att röka på flygplan, på bussen, under möten, och så vidare. Detta gör att många rökare kan få abstinens under längre resor eller situationer där de inte kan tillgodose sitt nikotinbehov.

Med nikotinpåsar kan du enkelt tillgodose ditt nikotinbehov när du vill på ett mycket diskret sätt.

3. Bred tillgänglighet

På grund av den enorma populariteten av nikotinpåsar har utbudet och tillgängligheten av dem blivit mycket större och bättre. Nikotinpåsar kan köpas både online och i lokala butiker och kiosker runtom i landet. Dessutom börjar nikotinpåsar nu bli tillgängliga utomlands i allt större grad.

Utöver detta har utbudet av olika nikotinpåsar växt enormt under de senaste åren. Idag finns det en mängd olika varumärken som tillverkar ett brett utbud av nikotinpåsar i alla möjliga tänkbara smaker, styrkor, och format. Detta gör att alla kan hitta en nikotinpåse som passar just dem.

4. Stör inte eller avbryter din vardag

Problemet med andra typer av nikotinprodukter, framförallt rökning är att du måste anpassa din vardag för att använda dem. Eftersom att du måste röka utomhus måste du planera när du ska gå ut och ta din rökpaus. Användningen av nikotinpåsar däremot, gör att du inte behöver anpassa eller förändra din vardag. Du kan enkelt stoppa in en nikotinpåse under läppen och fortsätta med det du håller på med.

5. Ingen passiv rökning

Med respekt för omgivningen är nikotinpåsar ett avsevärt mycket bättre alternativ än rökning. Med rökning ger du upphov till passiv rökning för personerna som går förbi eller är runtomkring dig. Detta är mycket respektlöst för din omgivning och kan skapa frustration. Nikotinpåsar däremot ger inte upphov till någon passiv rökning och påverkar inte din omgivning. Den enda som vet att du har en nikotinpåse är du själv.

6. Ingen tobak-och röklukt

Det är ingen som kan argumentera att doften efter rökning är god eller önskvärd. Rökning gör att hela du luktar rök och aska vilket inte är någonting som är särskilt trevligt för din omgivning. När du kommer in i ett rum efter att du har rökt kan det komma en stor fläkt av rökdoft vilket får omgivningen runtom dig att rynka på näsan.

Med nikotinpåsar kan du bli fri från tobaks-och röklukten och istället börja lukta gott.

7. Miljövänligare alternativ

Nikotinpåsar är ett mycket miljövänligare alternativ. Varje år hamnar miljoner cigarettfimpar på marken. Cigarettfimparna är inte nedbrytbara och kan skapa stora störningar av miljön. Majoriteten av användarna av nikotinpåsarna hamnar i soptunnan eftersom att det är så lätt att göra sig av med en använd prilla genom att bara placera den i topplocket på dosan. Men med cigaretter är det mycket svårare när det inte finns en askkopp eller soptunna nära till hands.

Dessutom, om en nikotinpåse skulle hamna på marken är påsen i princip helt nedbrytbar, även om själva påsen kan vara tillverkad på ett sådant sätt att det förlänger nedbrytstiden något. Med det sagt bör du alltid slänga ditt skräp i papperskorgen och med nikotinpåsar är det mycket enklare än med cigaretter.

Utöver detta finns det ibland vissa tveksamheter när det kommer till tobaksodling. Även om förbättringar har gjorts inom detta område odlas tobak ofta utomlands i länder långt borta vilket kan göra det svårt att hålla koll på arbetsförhållandena på tobaksplantagen. Nikotinpåsar innehåller inte tobak utan använder istället växtfiber.

8. Användning och dosering av tobaksfria nikotinpåsar

Att använda och dosera nikotinpåsar är otroligt lätt och kräver ingen speciell förberedelse eller utrustning. Att använda en nikotinpåse tar ingen tid alls. Du bara öppnar dosan och stoppar in en portion under läppen och sedan återgår till det du håller på med. Du behöver inte gissa när det kommer till doseringen och användningen sker medans du gör vad du än håller på med utan att behöva tänka mer på det.

9. Variation och smaker av tobaksfria nikotinpåsar

Som nämnt tidigare finns nikotinpåsar i ett brett utbud av olika smaker, styrkor, och format, och från en mängd olika tillverkare. Detta är goda nyheter för alla som använder nikotinpåsar eftersom att det ger alla möjligheter att hitta en nikotinpåse som passar just dem. Dessutom kan man välja olika smaker och styrkor för olika tillfällen.

Det breda urvalet av nikotinstyrka gör det också möjligt för alla, oavsett hur erfarna de är, att hitta en nikotinstyrka som passar just deras behov.

10. Kostnad

En stor fördel med nikotinpåsar jämfört med andra nikotinalternativ är deras kostnad. Generellt är nikotinpåsar avsevärt mycket billigare än rökning. Ett cigarettpaket kan kosta 60-70kr medans en dosa nikotinpåsar finns att tillgå för under 20 kronor, även om majoriteten kostar omkring 30-45kr.

Med det sagt är nikotinpåsar ett betydligt billigare nikotinalternativ som kan spara dig stora pengar i det långa loppet. Genom att handla online kan du spara desto mer än att handla i din lokala kiosk. 

11. Fördelar för rökare som vill sluta

Både nikotinpåsar och snus har visat sig vara ett otroligt effektivt hjälpmedel för de som vill sluta röka. Och som ett mycket mindre hälsoskadligt alternativ är det ett fantastiskt steg att ta för en rökare.

Att bara sluta röka rakt upp och ner kan vara otroligt svårt. Men att byta ut rökning mot användningen av nikotinpåsar har visat sig kunna göra avvänjningen avsevärt mycket enklare.  Användningen av nikotinpåsar kan hjälpa till att dämpa suget efter att röka och ge ett mindre skadligt alternativ för rökare att konsumera nikotin.

12. Stör inte din omgivning

En viktig fördel med nikotinpåsar är att de inte stör din omgivning. Som redan diskuterat ovan kan rökning störa din omgivning på flera sätt. Dels ger det upphov till passiv rökning för din omgivning och dels gör det att du kan behöva gå från möten eller lämna mitt i ett samtal bara för att gå ut och röka. Vidare gör rökning att du luktar som en skorsten vilket inte är uppskattat av omgivningen.

Med nikotinpåsar undviker du alla dessa problem och påverkar inte eller stör inte din omgivning på något sätt.

13. Ingen brandrisk

Eftersom att cigaretter tänds utgör de alltid en brandrisk på ett eller annat sätt. Eftersom att nikotinpåsar inte antänds finns det därmed inte heller någon brandrisk förknippade med dem, vare sig du använder dem på offentliga platser eller i hemmet.

14. Bättre munhälsa

Till skillnad från traditionella tobaksprodukter missfärgar nikotinpåsar inte tänderna eller irriterar tandköttet, vilket resulterar i bättre munhälsa för användarna.

Rökning framförallt har enormt negativt effekter på munhälsan och kan leda till försvagat tandkött och till och med tandlossning.

15. Missfärgar inte tänderna

En stor fördel med nikotinpåsar framför rökning och även framför traditionellt tobakssnus är att de inte missfärgar tänderna. Eftersom att nikotinpåsar är helvita missfärgar inte tänderna. Detta är en viktig anledning till att många som snusar tobakssnus har valt att gå över till nikotinpåsar istället.

16. Ingen dålig andedräkt

Till skillnad från traditionella tobaksprodukter leder nikotinpåsar inte till en dålig andedräkt, vilket gör att användarna känner sig mer självsäkra.

Framförallt rökning skapar en andedräkt som många skulle säga är hemsk. Även tobakssnus kan leda till en dålig andedräkt. Nikotinpåsar, däremot, kommer i en mängd goda smaker som därför kan ha en motsatt effekt och istället bidra till en förbättrad andedräkt.

17. Inga nikotinfläckar

Till skillnad från traditionella tobaksprodukter orsakar nikotinpåsar inte nikotinfläckar på fingrar eller tänder.

Sammanfattningsvis är tobaksfria nikotinpåsar ett utmärkt alternativ till traditionella tobaksprodukter. De är mindre skadliga för hälsan, bekväma, diskreta, allmänt tillgängliga. Hälsofördelarna med nikotinpåsar framför andra nikotinalternativ, särskilt rökning, är tydliga.

Oavsett om du är en rökare som vill byta till ett hälsosammare alternativ, eller bara någon som vill konsumera nikotin på ett bekvämt och diskret sätt, kan nikotinpåsar vara den perfekta lösningen för dig.

SHARE

Lämna ett svar